Nyheter

Vis filtrering

11 resultater

Type artikkel
Velg område
11 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Unge og arbeid - pensjon og forsikring

  Skal du presentere temaet pensjon og forsikring for unge? Finans Norge har utarbeidet en presentasjon for dette formålet. Utgangspunktet er regelendringene som trådte i kraft i 2022 med rett til pensjon fra første krone, uavhengig av alder og stillingsprosent. Les mer og last ned presentasjonen.

 2. EM i Pengequiz 2023: Solid innsats fra våre EM-finalister

  Etter to hektiske dager i Brussel mandag og tirsdag 15. og 16. mai, der de nasjonale vinnerne fra 28 europeiske land møttes, var våre finalister Jenny og Mina fra Li skole i Nittedal godt fornøyd med egen innsats. Det ble ikke seier til Norge som i fjor, men en god plassering. Årets vinnere ble Hellas, med Polen og Portugal på andre og tredje.

 3. Ta 15-åringen med i økonomiplanleggingen

  – Hele 72 prosent av elevene i Drammen og Eiker som har fått undervisning i personlig økonomi fra oss dette skoleåret, forteller at de vil lære mer. Det skriver Espen Sollien, direktør kunde i Sparebanken Øst i en kronikk i Drammens Tidene 28. mars. De benytter undervisningsopplegget som «Ungt Entreprenørskap (UE)» har laget sammen med Finans Norge, og er aktivt ute i sitt nærmiljø for å lære opp ungdom i personlig økonomi.

 4. Norge rundt med NM i Pengequiz

  Hittil har 80 skoleklasser meldt seg på NM-finalen i Pengequiz, som går av stabelen torsdag 16. mars. – Det tikker inn påmeldinger hver eneste dag nå, og det morsomme er at det er klasser fra absolutt hele Norge som melder seg på og har lyst til å konkurrere om å representere Norge i EM-finalen i Brussel i mai, sier Hilde E. Johansen i Finans Norge. NM i personlig økonomi for ungdomsskoleklasser arrangeres i år for sjette gang.

 5. Pengequiz 2023 er klar for påmelding!

  For sjette gang gjennomfører Finans Norge Pengequiz, og de første klassene i ungdomsskolen har allerede meldt seg på årets morsomste konkurranse i personlig økonomi. NM-finalen er torsdag 16. mars og som i fjor gjennomføres den digitalt ved hjelp av Kahoot! Vinnerklassen sender to elever til EM, som vil foregå i Brussel i mai.

 6. Norge vant EM-finalen i Pengequiz

  I en spennende finale tirsdag 10. mai, der elever fra 29 land i Europa deltok, gikk Emil og Jonas fra Gjerdrum ungdomsskole helt til topps!